Естетична стоматология

За пациентите, които искат да променят начина, по който изглеждат и се чувстват, специалистите на „МИГ ДЕНТ“ осъществяват редица процедури като:

1. Директни възстановявания на увредени зъби

Възвръщане на формата, структурата и цвета с помощта на съвременни реставрационни техники и материали.

2. Дентален бондинг

Използва се за извършване на реставрации и директно възстановяване на зъбите. При бондинга се отстраняват естетичните несъвършенства на зъбите и се коригират формата, големината, цветът, отчупвания и разстояния между самите зъби. Материалът, който се използва е фотополимерен и се наслоява чрез специални техники.

Естетична дентална медицина

3. Поставяне фасети

Поставяне на керамични или циркониеви фасети, инлей, оверлей, коронки и други микро или макроконструкции, изработени в зъботехническа лаборатория.

Цени за поставяне на фасети- всеки клиничен случай е строго индивидуален. За да бъдем максимално обективни при определяне на цената  е необходимо да Ви бъде извършен предварителен преглед от специалист. Моля свържете с нас за консултация.

4. Избелване на зъби

Избелването на зъбния емайл може да бъде извършено клинично от дентален специалист или в домашни условия с помощта на специална шина и избелващ кремообразен агент.

Запазете час за консултация

Специалистите в дентален център „МИГ ДЕНТ“ ще се погрижат Вашата усмивка да бъде пленителна и хармонична. Свържете се със нас сега!